Haukiputaan Yrittäjät – virtaa yrittäjyyteen

Haukiputaan yrittäjät on tiivis ja aktiivinen yrittäjien yhteisö, joka edistää paikallisten yrittäjien liiketoimintaa ja avustaa menestymään. Haukiputaan yrittäjissä pääset verkostoitumaan eri tilaisuuksiin sekä voit hyödyntää Suomen Yrittäjien monipuolisia jäsenetuja.

Yrittäjien oma yhdistys

Haukiputaan Yrittäjät on osa Suomen Yrittäjien jäsenyritystä, johon kuuluu yli 100 000 ympäri Suomen. Aktiivinen ja monipuolinen yrittäjäyhteisö ajaa paikkakunnan yrittäjien asioita, ylläpitää Haukiputaan elinvoimaisuutta, luo paikkakunnalle työpaikkoja ja rakentaa verkostoja ympäri Suomen.

Yhteisöön kuuluu tällä hetkellä noin 200 jäsenyritystä muun muassa rakennus-, ravintola-, vähittäiskauppa- ja kauneusaloilta. Pääset tutustumaan kaikkiin yrityksiin sivuston Yrityshakemistosta. Aktiivinen ja monipuolinen yhteisö järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia sekä ajaa yrittäjien oikeuksia. Haukiputaan Yrittäjät luo turvaa yrittäjänä toimimiseen.

  • Noin 200 jäsenyritystä lukuisilta toimialoilta
  • Puheenjohtaja Seppo Pekkala
  • Lue lisää yrittäjäyhteisön toiminnasta ja liity jäseneksi Suomen Yrittäjien sivuilla

Haluatko liittyä jäseneksi?

Haluatko uutta virtaa yrittäjyyteen? Haukiputaan Yrittäjistä sitä saa! Monipuolisessa ja aktiivisessa yhdistyksessämme kehität yritystoimintaasi ja luot uusia verkostoja. Tutustu etuihin Yrittäjien verkkosivuilta sivuilta ja liity mukaan jo tänään.

Miksi liittyä Haukiputaan Yrittäjiin?

Haukiputaan Yrittäjät pitävät aina yhtä. Yhteisössämme luodaan yhdessä elinvoimaista tulevaisuutta Haukiputaalle ja tuetaan toisia huonoinakin hetkinä. Haukiputaan Yrittäjissä pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja millaisia mahdollisuuksia yrittäjillä on Puttaalla. Aktiivisen toimintamme avulla kasvatat lisäksi verkostojasi sekä löydät uusia asiakkuuksia ja kumppanuuksia.

Toimintamme ohella julkaisemme myös kahdesti vuodessa Haukipudas Yrittää -lehteä yhdessä Rantapohjan kanssa. Lehdessä kerrotaan ajankohtaista tietoa yrittäjien toiminnasta ja tapahtumista. Lehden kautta saat muun muassa näkyvyyttä yrityksellesi niin artikkeleiden kuin mainospaikkojen muodossa.

  • Aktiivinen, monipuolinen ja paikkakunnan yrittäjien puolia pitävä yhteisö
  • Säännölliset aamupalatilaisuudet, jossa käsitellään paikkakunnan ja yrittäjyyden ajankohtaisia aiheita
  • Mahdollisuus vaikuttaa paikkakunnan toimintaan ja tapahtumiin
  • Suomen Yrittäjien rahanarvoiset jäsenedut, koulutukset ja tapahtumat

Tutustu yrityshakemistoon

Millaisia yrityksiä ja palveluita Haukiputaalta löytyy? Lyhyt vastaus: paljon erilaisia! Kattavampi listaus alueen yrityksistä löytyy linkin takaa.

Lue lisää

Tapahtumat yrittäjille