Myytävät asunnot ja tontit

Haaveissa muutto Haukiputaalle tai onko uuden asunnon etsintä käynnissä? Haluaisitko rakentaa unelmien talosi Haukiputaalle? Tältä sivulta saat tietoa, mistä voit löytää asuntoja tai myytäviä tontteja tai miten ottaa yhteyttä paikallisiin kiinteistövälittäjiin.

Myytävät asunnot

Uudet asumiskuviot mielessä? Haukipudas tarjoaa upeita luonnonmaisemia meren äärellä, rauhallisen ja turvallisen elinympäristön sekä vahvaa yhteisöllisyttää paikkakuntalaisten välillä. Oulun läheisyydessä sijaitseva paikkakunta takaa myös hyvät kulkuyhteydet keskustan sykkeeseen sekä monipuolisen palvelutarjonnan äärelle.

Haukiputaalta löydät monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisista asumisratkaisuista. Olipa haaveissasi sitten omakotitalo rauhalliselta asuinalueelta tai kerrostaloasunto kaupungin keskustasta, löydät varmasti sinulle sopivan kodin Puttaalta. Paikalliset kiinteistövälittäjät auttavat mielellään sen oikean kodin löytämisessä.

Yhteystiedot

Myytävät asunnot
Tutustu Haukiputaan myytäviin asuntoihin etuovi.com

Vuokra-asunnot
Tutustu paikkakunnan vuokra-asuntotarjontaan Sivakka.fi tai ta.fi

Tietoa tonteista
Tutustu tontteihin Oukan sivuilta
tonttipalvelut@ouka.fi

Myytävät tontit

Onko haaveissasi rakentaa oma koti? Etsitkö tonttia jollekin toiselle projektille? Tee haaveistasi totta ja rakenna Haukiputaalle, jossa tonttitarjonta on monipuolista.

Oulun kaupungin Rakentajan polku -sivustolle on koottu hyvää yleistietoa Oulun ja lähialueiden tontteihin, liittymiin, rakennuslupiin, rakentamiseen ja käyttöönottoon liittyen. Sivustolta löydät myös tontin etsinnän ja rakentamisen kannalta tärkeimmät yhteystiedot.

  • Hae omakotitonttia Oulun seudulta täältä
  • Kaikki määräaikaiset ja jatkuvasti haettavat tontit Oulun seudun karttapalvelussa Karttatiellä
  • Katso ohjeet tonttien hakemiseen täältä
  • Tarkastele omia hakemuksia täältä