Haukiputaan yrittäjille ja yrityksille

Oulun läheisyys luo Haukiputaalle monipuolisia mahdollisuuksia erilaisten unelmien tavoitteluun ja loistavat puitteet niin liiketoiminnan laajentamiseen kuin uuden aloittamiseen. Haukiputaalla toimiessa sinulla ja yritykselläsi on potentiaalia vaikka mihin. Tämä sivu avustaa sinut alkuun.

Yrittäjäksi Haukiputaalle

Yrittäjäystävällisessä Haukiputaassa palaset loksahtelevat kohdalleen. Kaupungin edulliset toimitilat ja hyvät kulkuyhteydet Ouluun antavat sinulle monta hyvää syytä yrittäjyyteen ja muodostavat liiketoiminnallesi avaimet menestykseen. Haukiputaalla yrittäjät toimivat tiiviisti yhteistyössä ja tukevat toinen toisiaan samalla rakentaen yhdessä alueelle elinvoimaista tulevaisuutta. Paikalliset asiantuntijat avustavat sinua liikeideasi konkretisoimisessa ja kehittämisessä sekä neuvovat sinua rahoitusasioissa, jotta liiketoimintasi käynnistys sujuu ongelmitta.

Rahoitusmahdollisuudet

  • Business Finland, Finnvera, ELY-keskus
  • TE-palvelut
  • Oulun Seudun Leader ry

Haluatko liittyä jäseneksi?

Haluatko uutta virtaa yrittäjyyteen? Haukiputaan Yrittäjistä sitä saa! Monipuolisessa ja aktiivisessa yhdistyksessämme kehität yritystoimintaasi ja luot uusia verkostoja. Tutustu etuihin Yrittäjien verkkosivuilta sivuilta ja liity mukaan jo tänään.

Yrityksen kehittämisen palvelut

Haukiputaalta löydät kasvupotentiaalia liiketoiminnallesi. Yrityksesi kehittämisen kannalta keskeisiä asioita ovat digitaalinen liiketoiminta, henkilöstön rekrytointi, uuden toimitilan löytäminen, tuotteiden tai toiminta-alueen laajentaminen. Paikalliset asiantuntijat tarjoavat sinulle apuaan rahoituksen hakemisessa, rekrytointiin, uusien innovaatioiden ja ratkaisujen löytymiseen sekä verkostojen kasvattamiseen.

  • Business Oulu
  • ELY-keskuksen kehittämisavustus
  • Tapahtumat ja valmennukset

Palvelut yrittäjille

Tapahtumat yrittäjille