Aloita uusi luku Haukiputaalla

Haukipudas on kokoaan suurempi kaupunki, jossa pääset nauttimaan yhtä aikaa kasvavasta keskustasta ja rauhallisesta luonnosta. Haukiputaalla sinulla on tilaa asua, yrittää, harrastaa, ulkoilla ja hengittää. Tältä sivulta löydät lisää tietoa, miten löydät elämäsi puuttuvan palasen Haukiputaalta.

Haukipudas tarjoaa enemmän

Haukiputaalla nautit pikkukaupungin idyllisyydestä, edullisuudesta ja laajalle levittäytyneestä kaupunkialueesta, josta löydät hyvin tilaa itsellesi ja perheellesi. Samalla kaikki tarvitsemasi palvelut löytyvät läheltäsi ja Ouluunkin pääset alle puolessa tunnissa. Luonto ja vesi ovat jokaisessa naapurustossa läsnä tarjoten sinulle ulospääsyn arjen kiireestä. Täällä pääset käyttämään aikasi elämästä nauttimiseen perheesi kanssa. Haukiputaan viihtyisässä yhteisössä sinulla ja perheelläsi on helppoa ja turvallista olla.

  • Loistavat liikenneyhteydet Ouluun
  • Kaikki terveyspalvelut ulottuvillasi Oulun yliopistollisessa sairaalassa
  • Suuret tontit ja asunnot
  • Luonnon rauha ja idylliset joki- ja merimaisemat lähelläsi

Heräsikö kysyttävää?

Heräsikö sinulla kysyttävää Haukiputaaseen, sen palveluihin vai kenties yritysyhdistykseen liittyen? Ota yhteyttä ja autamme mielellämme pienten kuin suurten kysymyksien kanssa.

Haukiputaan Yrittäjät
Seppo Pekkala
seppek@windowslive.com
Puh. 050 353 3059

Muuttaminen Haukiputaalle

Haukiputaalta Oulun keskustaan on matkaa 25 kilometriä ja lentokentälle hieman yli 35 kilometriä. Matkat taittuvat näppärästi omalla ajoneuvolla, mutta pääset mukavasti suoraan keskustaan myös usealla eri joukkoliikennelinjalla. Haukiputaan hyvinvointikeskuksesta löydät sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut lääkärien akuuttivastaanotosta hammashoitolaan. Oulun yliopistollinen sairaala palvelee sinua vaativammassa erikoissairaanhoidossa. Varhaiskasvatusta ja perusopetusta tarjotaan useammassa eri tilassa ja lisää tiedon nälkää pääset ruokkimaan Haukiputaan, Kellon ja Martinniemen kirjastoissa.

Tärkeitä vinkkejä muuttajalle

  • Muista tehdä muuttoilmoitus Digi- ja väestötietovirastoon ja Postille
  • Jos muutat vuokra-asunnosta, muista irtisanoa vanha asuntosi ajoissa
  • Irtisano vanha sähkösopimus ja tee uusi sopimus asuntoosi
  • Hanki mahdollinen muuttoapu ajoissa

Löydä unelmiesi koti Puttaalta

Jäikö jokin Haukiputaalle muuttamisesta, asumisesta, palveluista tai työskentelystä askarruttamaan? Laita ihmeessä meille viestiä ja kerromme mielellämme Haukiputaan mahdollisuuksista juuri sinulle!

Tutustu asuntoihin ja tontteihin